Individuele dagtochten

We sturen u onze dagtochtenfolder gratis per post toe. Hiertoe ontvangen we graag uw adresgegevens.

Lichtjestoer door Rotterdam      € 12,50               30 november

Aan het begin van de avond vertrekken we naar Rotterdam, het is dan al donker wanneer we in de stad aankomen. Tijdens de lichtjestoer door Rotterdam gaat u langs de meest toonaangevende gebouwen en heeft u een prachtig uitzicht op de Coolsingel met verlichte bomen en een mooi uitgelichte Erasmusbrug. Zo ontdekt u Rotterdam eens van een hele andere kant!
Tijdsduur:           ca. 18.15 – 20:45
Inclusief:             busreis, 1x koffie/thee met koekje
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Huishoudbeurs RAI Amsterdam       € 32,50               24 februarihttp://www.standbouw.nl/wp-content/uploads/2015/06/huishoudbeurs-300x230.jpg

Ga mee naar de Huishoudbeurs en laat u verrassen! Er is van alles te vinden op het gebied van interieur, tuin en huishouden. Veel nieuwe woon- en tuinaccessoires voor het komende voorjaar! Koken is niet alleen een dagelijkse huishoudelijke activiteit meer, maar voor velen een leuke hobby. Kom naar hartenlust proeven en proberen! Als het om mode gaat zijn er de laatste trends en leuke aanbiedingen. Er zijn weer prachtige modeshows en spetterende optredens van diverse artiesten. Doe inspiratie op en verwen jezelf met een dagtocht naar de RAI in Amsterdam!!
Tijdsduur:           ca. 9:15 – 18:15
Inclusief:             busreis, entree
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Betaling
De betaling van de dagtochten geschiedt vooraf per bank. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving met daarin de boekingsgegevens.

Annulering
Tot uiterlijk 5 werkdagen voor vertrek kunt u kosteloos annuleren.