Individuele dagtochten

We sturen u onze dagtochtenfolder gratis per post toe. Hiertoe ontvangen we graag uw adresgegevens.

Beren- en poppenbeurs               € 25,00                              21 oktoberAfbeeldingsresultaat voor teddybeer

We rijden vandaag naar ’s Hertogenbosch, de Brabanthallen. Daar vind u exclusief speelgoed voor volwassenen; poppen, -huizen en –huisminiaturen en teddyberen. Voor het 27e jaar een ongekend paradijs voor verzamelaars en hobbyisten. Sfeervolle stands waar allerlei materialen verkocht worden zoals poppen- en berenkleding, patronen, tekening voor miniaturen of poppenhuizen en accessoires. Deelnemers van over de hele wereld zullen u verrassen met hun ambachtelijke en kunstzinnige werken. Deze beurs is een wereldse happening!
Tijdsduur:           ca. 8:30 – 17:45
Inclusief:             busreis, entree
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Zwarte Markt Beverwijk             € 22,50                         28 oktoberZwarteMarkt

De Zwarte Markt of Bazaar in Beverwijk is Europa’s grootste overdekte markt. In de 3.000 kramen en winkeltjes zijn nieuwe en tweedehands spullen te koop welke afkomstig zijn uit de hele wereld. We brengen u comfortabel naar Beverwijk waar u de gehele dag kunt rondkijken. Aan het einde van de middag vertrekken we weer terug naar uw opstapplaats.
Tijdsduur:           ca. 8:30 – 18:15
Inclusief:             busreis, entree
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Rijksmuseum Amsterdam           € 37,50                         7 novemberRijksmuseum

Het Rijksmuseum is het grootste museum van Nederland en na 10 jaar verbouwen, renoveren en restaureren is het museum een volledig vernieuwd gebouw. In de vele zalen vertellen talrijke voorwerpen van kunst en geschiedenis het verhaal van 800 jaar Nederlandse cultuur. Voor koffie en/of lunch kunt u in het museumrestaurant terecht. Om 16.00 uur staat onze touringcar weer gereed om u naar huis te brengen. Tot die tijd kunt u nog in het museum vertoeven of een wandeling maken door het Vondelpark, shoppen in de PC Hooftstraat of een terrasje pakken op het Leidseplein.
Tijdsduur:           ca. 8:30 – 18:00
Inclusief:             busreis, entree museum
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Margriet Winterfair                      € 32,50                      21 november

Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend, feestelijk, winters evenement. Het is al jaren het grootste kerstevenement van Nederland en dat is niet voor niets! Op Margriet Winter Fair kunt u een dag lang genieten van workshops, optredens, modeshows én natuurlijk uitgebreid shoppen bij één van de ruim driehonderd winkeltjes. Dit alles in een feestelijk, winters decor. Of u nu komt om inspiratie op te doen, kerstcadeautjes te kopen, de Margrietcolumnisten te ontmoeten of een optreden van uw lievelingsartiest bij te wonen; Margriet Winter Fair biedt u de mogelijkheid!
Tijdsduur:           ca. 8:30 – 18:30
Inclusief:             busreis, entree
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Muzikaal rondje Europa        € 37,50                        22 november

Vandaag brengen we u naar het gezelligste theater in de Krimpenerwaard en omstreken. In Haastrecht vinden we het Theater Concordia, een mooi historisch gebouw. Hier wordt u hartelijk ontvangen en zal er een uitgebreid lunchbuffet voor u klaar staan. Hierna wordt u in de voorstelling ‘Muzikaal rondje Europa’ meegenomen op vakantie door Europa van Griekenland tot Zweden. Een show met vele typetjes en als motto, ‘muziek is het feest van de herkenning’!
Tijdsduur:           ca. 11:00 – 17:30
Inclusief:    busreis, lunch met soep/kroket/koffie/thee, theatervoorstelling
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kasteel de Haar Christmas Fair   € 29,00               25 novemberKasteeldeHaar

Vandaag rijden we naar Haarzuilens waar de Christmasfair voor de 20e keer plaats vindt in de tuinen rondom het Kasteel en de Kapel van Kasteel de Haar. Vuurkorven, kerstbomen en speciale sfeerverlichting leiden u langs ruim 220 gerenommeerde standhouders. Zij geven u de nieuwste tips en trends om uw eigen huis warmte en sfeer te geven. Aangevuld met de meest bijzondere, klassieke en trendy kerstaccessoires, heerlijke delicatessen en feestelijke nouveautés die de decembermaand thuis tot zo’n bijzondere belevenis maken. Een bijzonder mooie dagtocht!
Tijdsduur:           ca. 14:00 – 20:30
Inclusief:             busreis, entree
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Lichtjestoer door Rotterdam      € 12,50               30 november

Aan het begin van de avond vertrekken we naar Rotterdam, het is dan al donker wanneer we in de stad aankomen. Tijdens de lichtjestoer door Rotterdam gaat u langs de meest toonaangevende gebouwen en heeft u een prachtig uitzicht op de Coolsingel met verlichte bomen en een mooi uitgelichte Erasmusbrug. Zo ontdekt u Rotterdam eens van een hele andere kant!
Tijdsduur:           ca. 18.15 – 20:45
Inclusief:             busreis, 1x koffie/thee met koekje
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Betaling
De betaling van de dagtochten geschiedt voortaan vooraf per bank. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving met daarin de boekinggegevens.

Annulering
Tot uiterlijk 5 werkdagen voor vertrek kunt u kosteloos annuleren.