Kerstreizen 2017

Comfortabel per touringcar naar één van de kerstmarkten in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk? Bekijk de kerstdagtochten naar diverse bestemmingen. Met deze dagtochten hoeft u zelf nergens aan te denken: u wordt gebracht en weer opgehaald en kunt de hele dag verder genieten van de kerstsfeer.

Kerstmarkt Antwerpen             € 20,00         13 december

Zodra de dagen weer korter worden en de temperatuur gaat zakken, komen bij veel mensen de kerstkriebels weer opzetten. Voorafgaand aan kerst zijn de winkelstraten en etalages in hartje Antwerpen mooi versierd met gezellige kerstverlichting. De kerstmarkt is uitgebreid en wordt gehouden op de Grote Markt, de Handschoenmarkt, het Steenplein en de Suikerrui. Wel meer dan honderd stalletjes zijn er te vinden met heerlijke winterse gerechten, lekkere drankjes en de mooiste kerstdecoraties. Diverse muzikale optredens zullen worden verzorgd. Kerstshoppen in Antwerpen is in deze tijd een lust voor het oog en het ideale uitje voor het hele gezin!
Tijdsduur:           ca. 10:30 – 21:45
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kerstmarkt Gent             € 25,00         14 decemberAfbeeldingsresultaat voor gent kerst

De stad Gent is een zeer bijzondere stad en met name tijdens de kerstmarkt is Gent absoluut de moeite waard. Het oude centrum met haar schitterende gevels en grachten is werkelijk adembenemend. De kerstmarkt slingert zich een weg vanaf de Sint-Baafskathedraal, over de Botermarkt, het Gouden Leeuwplein tot het einde van de Korenmarkt. U komt hier de prachtigste kerstcadeautjes tegen en u zult genieten van de culinaire verrassingen. Gent is betoverend!
Tijdsduur:           ca. 9:45 – 23:30
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kerstmarkt Dordrecht                  € 17,50               15 decemberAfbeeldingsresultaat voor dordrecht kerst

De grootste kerstmarkt van Nederland vinden we in Dordrecht. In de historische binnenstad kun je genieten van een ultieme kerstsfeer. De honderden monumenten en iconische binnenhavens die de stad rijk is vormen het decor voor een gezellige route van kramen. Op de muzikale winterterrassen kunt u genieten van de glühwein of een warme chocolademelk en de diverse optredens. In de Grotekerkstuin kijkt u uw ogen uit in het kersttheater, artiesten en muzikanten trakteren u op leuke acts tijden een Christmas Revue. Ook is hier de levende kerststal te vinden. In Dordrecht komt u optimaal in de kerstsfeer.
Tijdsduur:           ca. 12:30 – 20:30                             Inclusief: busreis
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kerstmarkt Düsseldorf                         € 27,50         16 december

De kerstbestemming bij uitstek! De grote stad Düsseldorf verandert voor Kerst in een sprookjesdorp. Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke Glühwein en lekkere hapjes. De schitterende kerstverlichting leidt u naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn o.a. de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. In combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt.
Tijdsduur:           ca. 9:30 – 22:45
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Dickens Festijn                             € 27,50      17 decemberAfbeeldingsresultaat voor dickens festijn

De Engelse stad van Charles Dickens herleeft dit jaar weer in volle glorie in het centrum van Deventer. De personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen hier tot leven. Geheel in kerststijl lopen de bekende Dickens figuren rond, de weeskinderen, krantenjongens, kastanjeverkopers, schoorsteenvegers, zwervers,  Christmas Carol singers, deftige notabelen. Tevens staat de binnenstad in het teken van “Deventer Kerststad”. Naast de Kerstmarkt met maar liefst 200 kraampjes, kunt u genieten van ruim 600 koorleden en muzikanten die diverse kerstliederen ten gehore brengen.
Tijdsduur:           ca. 8:00 – 19:15                                Inclusief:             busreis
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kerstmarkt Leiden                        € 17,50               20 december

“Beste kerstmarkt van Europa 2016” is de drijvende kerstmarkt van Leiden. Voor het zevende opeenvolgende jaar keert dit sfeervolle winterdorp terug op het water van de Nieuwe Rijn en eveneens de zo populaire drijvende ijsbaan en de nostalgische kermis. De kerstmarkthaven is ook weer van de partij waar u kunt instappen voor een gezellige glühwein-rondvaart. Live optredens van singer/songwriters en kerstkoren zullen uw bezoek aan deze historische stad compleet maken.
Tijdsduur:           ca. 12:30 – 20:45                                            Inclusief:             busreis
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kerstmarkt Aken                                     € 27,50         21 decemberAfbeeldingsresultaat voor weihnachtsmarkt aken

De kerstmarkt Aken (Aachener Weihnachtsmarkt) wordt in 2017 alweer voor de 45e keer georganiseerd. 120 feestelijke kerstkraampjes staan verspreid over het pittoreske Katschhof, in de omgeving van de dom en het stadhuis en de Markt van Aken. In deze periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren.  De Akense kerstmarkt is een absolute “must”.
Tijdsduur:           ca. 9:30 – 22:45
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kerstmarkt Oberhausen             € 27,50         22 december

In Oberhausen staat één van de grootste overdekte winkelcentra in Europa: CentrO. Tijdens de kerstperiode verandert dit winkelcentrum in een groot kerstwalhalla. De winkels zijn feestelijk versierd en duizenden lichtjes zorgen voor een fantastische sfeer. In de 150 prachtig gedecoreerde blokhutten zijn verschillende oude ambachten te zien. En je kunt er de meest uiteenlopende producten kopen. Van streekproducten tot exclusieve delicatessen, geschenken, kunsthandwerken en kerstsouvenirs. Slenter door het sfeervolle dorp en geniet van alle lekkernijen die de kraampjes te bieden hebben. Deze kerstmarkt is een echte aanrader!
Tijdsduur:           ca. 9:30 – 22:45
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.

Kerstmarkt Keulen                                   € 27,50         23 decemberAfbeeldingsresultaat voor weihnachtsmarkt keulen

Deze oude stad aan de Rijn verandert tijdens de Kerstperiode in een prachtige stad. De markt is opgedeeld in verschillende delen, zoals de schilderachtige kerstmarkt rond de Dom en de middeleeuwse kerstmarkt bij het Chocolademuseum.
Tijdsduur:           ca. 9:30 – 22:45
Aanmelden voor deze dagtocht kunt u hier.