Keurmerk Touringcarbedrijf

Sinds 2010 is Nooteboom Tours een Keurmerk Touringcarbedrijf . We informeren u graag wat de betekenis van dit keurmerk is en wat de voordelen zijn voor u als klant.

 

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf is in 1994 opgericht door KNV Busvervoer vanuit de noodzaak om passagiers meer inzicht en zekerheid te geven over de geboden kwaliteit van het reizen per touringcar. Een touringcar van een Keurmerk Touringcarbedrijf voldoet ondermeer aan de volgende eisen:

 

1. de chauffeur is geselecteerd op vakmanschap, heeft voldoende ervaring en bezit alle vereiste diploma’s.

2. de technische kwaliteit en het comfort van de touringcar zijn van het hoogste niveau

3. de regels voor rij- en rusttijden voor chauffeurs worden strikt nageleefd

4. de CAO voor het touringcarvervoer dient correct te worden nageleefd; dit is van directe invloed op het goed functioneren van de medewerkers

5. het touringcarbedrijf is adequaat verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan.

 

Alle touringcars zijn voorzien van keurmerkstickers en alle keurmerkbedrijven ontvangen het door de stichting verstrekte bedrijfsschild. Bij offertes voor grotere opdrachten kunt u ook gerust om een kopie van het certificaat vragen.

 

Het grote voordeel voor u als klant is dat u bij het reserveren van een touringcar geen zorgen hoeft te hebben over de kwaliteit van de dienstverlening. Doordat een externe partij een jaarlijkse, verplichte controle uitvoert, is de kwaliteit gegarandeerd hoog. Tijdens uw dagje uit, schoolreisje of vakantie met één van de touringcars van ons busbedrijf, kunt u dus genieten zonder zorgen!