Luxe touringcar huren

Bent u er dringend aan toe om er even tussenuit te knijpen? Heeft uw bedrijf een jubileum te vieren en vraagt dit om een personeelsuitje? U kunt bij ons een luxe touringcar huren, compleet met toilet, muziekinstallatie, koelkast, airconditioning en diverse multimediamogelijkheden.

Maak samen met uw gezelschap en de gezellige buschauffeur een feestje van de reis. Of laat uw gasten tot rust komen in de luxe stoelen. U vraagt, wij draaien! Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij al sinds 2007 met veel plezier tochten organiseren.

 

 

Neem contact op

 

 

Wagenpark luxe touringcar huren

Ons wagenpark bestaat uit jonge touringcars, het is zelfs één van de jongste wagenparken van Nederland! Alle touringcars hebben schone motoren met een lage uitstoot. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het milieu. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij elk jaar in een nieuwe touringcar investeren.

Al onze touringcars zijn uitgerust met de nieuwste functionaliteiten, zodat wij uw reis zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Het wagenpark bestaat uit kleine touringcars die ruimte bieden aan maximaal 20 personen tot dubbeldekkers waarin 90 personen plaats kunnen nemen.

Voor rolstoelgebruikers bieden wij speciale rolstoelvriendelijke touringcars aan. Deze zijn ruim opgezet en zijn voorzien van een rolstoellift. Zodoende kunnen alle rolstoelgebruikers in hun eigen stoel blijven zitten.

Bij grote ladingen aan bagage, zoals grote koffers of fietsen die mee moeten, kunt u gebruik maken van onze bagagetrailer. Deze koppelen wij achter de touringcar. Deze trailer is ook ideaal wanneer u met het hele orkest naar een concert gaat. Alle instrumenten zijn in de trailer te plaatsen.
 

Bekijk ons wagenpark

 

 

Wanneer een luxe touringcar huren?

U kunt een touringcar huren voor verschillende doeleinden. Wij zien vaak groepen kinderen erop uit trekken voor een schoolreisje. Onze buschauffeur zorgt ervoor dat reis een waar feestje is, inclusief het ‘oh-nee-we-zijn-de-kinderen-vergeten-moment’ bij aankomst op school.

Ook voor daagjes weg met groepen ouderen of gehandicapten, worden onze touringcars vaak ingeschakeld. Deze ritten pakken we uiteraard rustiger aan, tenzij er behoefte is aan anders! Onze ervaren buschauffeurs kennen alle gebieden waarin zij rijden goed, zij delen graag leuke feitjes en weetjes met u.

Onze luxe touringcars worden regelmatig door bedrijven ingezet voor het vervoer van personeel of klanten. Aan boord zorgen we desgewenst voor koffie met een luxe koek of lunchbox. De mogelijkheden zijn divers. Verder zijn onze wagens in te zetten voor eindeloze doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een vriendenweekend gepland, maar nog geen vervoer geregeld? Wij verzorgen het voor u! Onze touringcars zijn te huren voor een dagdeel, weekend of meerdaagse toertochten.

Wilt u meer informatie over onze touringcars, of wilt u een luxe touringcar huren? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

 

 

Neem contact op