Comfortabel reizen in een luxe touringcar

Een touringcar is vaak uitgerust van goed comfort en afhankelijk welke touringcar gehuurd, is het mogelijk om luxe te reizen. Een standaard touringcar beschikt over een toilet, airconditioning, koffiebar en veiligheidsgordels op iedere zitplaats. Als er een lange reis voor de boeg staat, is het misschien handig om naar een luxe touringcar met uitgebreidere aspecten te bekijken zoals tv’s, koffiebar en cateringmogelijkheden. Verder moet een luxe touringcar voldoen het hoogste niveau als het gaat om technische kwaliteit en het comfort.

Milieuvriendelijk reizen

Er zijn diverse voordelen voor touringcar verhuur. Zo is het bijvoorbeeld beter voor het milieu en wordt er efficiënter gebruik gemaakt van zitplaatsen. Omdat het belang van milieuvriendelijkheid toeneemt beschikken sommige touringcar verhuurders over touringcars met milieuvriendelijke motoren. Vaak is het reizen met een touringcar per definitie al duurzaam omdat je meerdere mensen tegelijk met één voertuig vervoert. Het schoonmaken van een touringcar wordt vaak professioneel uitgevoerd waarbij verspilling van water en schoonmaakproducten beperkt blijft.

Goedkoop en gezellig

In sommige gevallen is het veel goedkoper om een touringcar te huren dan met meerdere auto’s naar de juiste bestemming te rijden. Daarnaast is het grootste voordeel dat de hele groep gezellig bij elkaar in dezelfde bus zit en dat iedereen op dezelfde tijd aankomt op de plaats van bestemming. Hoe groter de groep is waarmee de touringcar gehuurd wordt, hoe goedkoper de prijs per persoon is.

Ook wordt je niet belast met rijden doordat er een chauffeur aanwezig is die de bus rijdt. Wanneer er een touringcar verhuurd wordt, is dit altijd inclusief een touringcarchauffeur. Het huren van een touringcar zonder chauffeur is wettelijk verboden.