Over ons

Nooteboom Tours is een modern touringcarbedrijf met kwaliteit, service en duurzaamheid als speerpunten. We leggen het graag uit!

Kwaliteit
Bij alles wat we doen streven we naar een zo hoog mogelijk niveau van kwaliteit. Of het nu gaat om de kennis van onze chauffeurs, de staat van onze voertuigen of de informatie die we aan onze klanten verstrekken; kwaliteit staat op één. Om deze kwaliteit te waarborgen beschikken we over de ISO:9001-certificering. Jaarlijks worden onze processen getoetst. Dit zorgt er voor dat onze klanten met een gerust hart in één van onze moderne touringcars kunnen plaatsnemen.

 

Service
Reizen met mensen betekent persoonlijk contact en aandacht. Onze chauffeurs zijn getraind om iedere groep met een glimlach in én uit de bus te laten stappen. Maar onze service gaat verder dan het veilig en comfortabel vervoeren van groepen. Wanneer er behoefte aan is, regelen we graag meer dan alleen het vervoer. Te denken valt aan een geheel verzorgde dagtocht, meerdaagse reis of catering aan boord van de touringcar. Onze service wordt gewaardeerd. Dit blijkt uit de reacties die we krijgen van onze klanten (over-all beoordeling van 9,2). Maar belangrijker nog: onze klanten blijven terugkomen!

 

Duurzaamheid
In een wereld waarin natuurlijke bronnen en grondstoffen uitgeput worden en de temperatuur stijgt, willen medewerkers en directie van Nooteboom Tours graag hun steentje bijdragen om op een verantwoorde manier te werken. Dit doen we door jaarlijks te investeren in nieuwe touringcars met schonere motoren. Maar ook tijdens het onderhoud (bandenspanning), planning (geen onnodige kilometers) en schoonmaak (afval scheiden) wordt rekening gehouden met de wereld waarin we leven.  Verder is ons kantoorpand volledig energieneutraal door de zonnepanelen op ons dak. Van datzelfde dak vangen we het regenwater op en gebruiken we voor de wasinstallatie van de touringcars. Zo proberen we op vele manieren ons steentje bij te dragen aan de verduurzaming.