Over ons

Nooteboom Tours is een modern touringcarbedrijf met kwaliteit, service en duurzaamheid als speerpunten. We leggen het graag uit!

 

Kwaliteit

Bij alles wat we doen streven we naar een zo hoog mogelijk niveau van kwaliteit. Of het nu gaat om de kennis van onze chauffeurs, de staat van onze voertuigen of de informatie die we aan onze klanten verstrekken; kwaliteit staat op één. Om deze kwaliteit te waarborgen beschikken we over de ISO:9001-certificering. Jaarlijks worden onze processen getoetst. Dit zorgt er voor dat onze klanten met een gerust hart in één van onze moderne touringcars kunnen plaatsnemen.

 

Service

Reizen met mensen betekent persoonlijk contact en aandacht. Onze chauffeurs zijn getraind om iedere groep met een glimlach in én uit de bus te laten stappen. Maar onze service gaat verder dan het veilig en comfortabel vervoeren van groepen. Wanneer er behoefte aan is, regelen we graag meer dan alleen het vervoer. Te denken valt aan een geheel verzorgde dagtocht, meerdaagse reis of catering aan boord van de touringcar.
Onze service wordt gewaardeerd. Dit blijkt uit de reacties die we krijgen van onze klanten (beoordeling van 8,9). Maar belangrijker nog: onze klanten blijven terugkomen!

 

Duurzaamheid

In een wereld waarin natuurlijke bronnen en grondstoffen uitgeput worden en de temperatuur stijgt, willen medewerkers en directie van Nooteboom Tours graag hun steentje bijdragen om op een verantwoorde manier te werken. Dit doen we door jaarlijks te investeren in nieuwe touringcars met schonere motoren. Maar ook tijdens het onderhoud (bandenspanning), planning (geen onnodige kilometers) en schoonmaak (afval scheiden) wordt rekening gehouden met de wereld waarin we leven.

 

 

 

 

 

Nooteboom Tours is een allround touringcarbedrijf uit Maassluis wat kwaliteit, persoonlijke service en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

 

Sinds 2007 timmert ons familiebedrijf hard aan de weg om onze passagiers comfortabel en veilig naar hun bestemmingen in binnen- en buitenland te brengen. Onze moderne huisvesting is gevestigd op een strategische locatie midden in ons verzorgingsgebied en tussen Rotterdam, Den Haag en het Westland. Dankzij ons moderne en uitgebreide wagenpark kunnen we u altijd een passende oplossing bieden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit de uitvoer van dagtochten, bedrijfsuitjes, schoolreizen, meerdaagse reizen, transfers en alle andere soorten van vervoer per touringcar. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of informeer via een offerte-aanvraag naar onze scherpe tarieven.

 

Luxe touringcar huren

Touringcar Rotterdam

Touringcar Den Haag

Touringcar verhuur

Touringcar Delft

Busverhuur Rotterdam

Bus huren met chauffeur