Geschiedenis

De start van een busbedrijf
Met de aanschaf van een luxe touringcar in 2007 starten vader en zoon Nooteboom het bedrijf Nooteboom Tours. In de steeds bewegende touringcarwereld was het voor hen een uitdaging om met deze touringcar zoveel mogelijk groepen en gezelschappen veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen. Destijds was de standplaats de Industrieweg in Vlaardingen.

 

Groeien naar kwaliteit
Begin 2008 kreeg het bedrijf een extra impuls met de aanschaf van nog twee touringcars. Ineens kon de onderneming ruim 150 personen in één keer vervoeren en dit bleek een goede zet. Veel scholen, verenigingen en bedrijven maakten gebruik van de diensten van Nooteboom Tours. Om al die groepen te vervoeren, waren extra handjes nodig en die werden gevonden bij een aantal enthousiaste chauffeurs. Veiligheid en kwaliteit stond (en staat nog steeds!) hoog in het vaandel en daarom werd begin 2010 het Keurmerk Touringcarbedrijf behaald. Voor onze klanten een garantie voor veilig vervoer.

 

Dagtochten
De groei bleef doorzetten en dit betekende de aanschaf van meerdere touringcars waaronder een dubbeldekker met 88 zitplaatsen. Nooteboom Tours had zich ontwikkeld tot een serieuze vervoerspartij en zelfs oplossing bood voor groepen van honderden personen. De vraag naar de organisatie van dagtochten was groot en daarom werd er in 2012 gestart met een dagtochtenfolder. Reizigers konden hiermee een dagje uit boeken waarbij Nooteboom Tours de gehele dag verzorgde. Inmiddels is deze tak doorontwikkeld en worden er jaarlijks duizenden passagiers vervoerd naar uiteenlopende bestemmingen. Ook voor grotere gezelschappen verzorgen we dagtochten waarbij de gehele organisatie in handen ligt van Nooteboom Tours. ‘Ontzorgen’ is hierbij het sleutelwoord.

 

Nieuwbouw Zomerdijk 10
De huisvesting van het bedrijf begon inmiddels krap te worden en dat betekende dat er op zoek gegaan moest worden naar een nieuwe locatie. Na veel rekenen werd de knoop doorgehakt en werd gestart met een modern pand in Maassluis. In 2017 is het pand in gebruik genomen en kan er met vertrouwen aan een duurzame toekomst gewerkt worden.

 

Nooteboom Tours, gestart in 2007 en uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het personenvervoer. Met de juiste mentaliteit en mensen zorgen we dagelijks voor vele tevreden klanten. Of het nu gaat om een reisje van A naar B, een meerdaagse reis of een compleet verzorgde dagtocht, we zorgen dat het goed zit!