Schoolreis bus huren

Elk jaar is het schoolreisje hét hoogtepunt van het schooljaar. Dan is het fijn om gebruik te maken van een betrouwbare vervoerspartner die u en de leerlingen veilig van A naar B brengt. Bent u opgelegd met de taak om de schoolreis bus te regelen voor het schoolreisje? Dan bent u aan het juiste adres aangekomen!

Riemen vast? We vertrekken!

Nooteboom Tours zorgt graag goed voor haar (jeugdige) gasten. Iedereen reist zorgeloos en is voorzien van al het wenselijke comfort. Wij worden door onze klanten dan ook gemiddeld beoordeeld met een 8,8. Enkele voordelen van Nooteboom Tours in een nootedop:

Airconditioning
Veiligheidsgordel per zitplaats
Elke leerling heeft een eigen zitplaats
De bus(sen) staan ruim 15 minuten voor vertrek klaar
De indeling van de touringcars is vooraf bekend
Aantrekkelijke tarieven
 
 

Vraag een offerte aan

 

Een greep uit onze bestemmingen:

Duinrell

Met een bezoek aan Duinrell beleeft de hele klas een onvergetelijke schoolreis. Duinrell is met meer dan 40 attracties en..

Drievliet

Gezellig met klasgenoten alle attracties uitproberen om daarna met z’n allen terug te gaan naar die ene favoriete attractie waar..

Efteling

Tijdens een dagje Efteling valt er zowel voor nieuwsgierige kleuters als voor middelbare scholieren meer dan genoeg te beleven. Eindeloos..

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa en daarom een coole en bijzondere bestemming voor..

Julianatoren

Voor het állerleukste schoolreisje! In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen het allerleukste schoolreisje. Kinderpretpark Julianatoren..

De Surfschool

Wat is er nu leuker dan lekker een dagje sporten aan zee met school?   Lekker heel de dag buitenspelen..

Waar gaat de schoolreis bus heen?

Ongeacht de bestemming, wat schoolreisjes en bussen betreft bent u bij Nooteboom Tours aan het juiste adres! Wilt u met uw leerlingen zonder zorgen, comfortabel, verantwoord en veilig reizen? Dan kunt u ons op werkdagen van 08:00 tot 17:15 altijd telefonisch bereiken op 010 – 434 12 20. Uiteraard kunt u 24/7 ons formulier invullen voor offerte aanvragen.

Wilt u liever persoonlijk contact hebben? Dan bent u altijd van harte welkom bij ons op kantoor. Bel, mail of laat uw contactgegevens achter om een afspraak te maken, de deur staat open en koffie staat al klaar!

 

 

Vraag een offerte aan