Touringcar Rotterdam

Rotterdam heeft veel moois te bieden. Wilt u toch liever ergens anders heen? Dan huurt u een touringcar Rotterdam bij Nooteboom Tours! Onze ervaren en gezellige chauffeurs maken uw reis een waar feestje.

 

Met onze touringcars brengen wij u naar iedere gewenste plek in Europa, voor elk publiek. Ons brede wagenpark zorgt ervoor dat elke iedereen mee kan. Voor rolstoelgebruikers hebben wij een speciale touringcar met lift. Wij bieden kleine bussen aan, voor groepen tot 20 personen of dubbeldekkers met ruimte voor maximaal 90 personen.

 

 

Neem contact op

 

 

Verhuurmogelijkheden

Onze touringcars zijn voor verschillende doeleinden in te zetten: een enkele dagtocht, lang weekend weg of meerdaagse reis. Wanneer u zelf al een excursie in gedachten heeft, voorzien wij graag het vervoer. Onze luxe touringcars zijn uitgerust met verschillende faciliteiten. Onder deze faciliteiten kunt u het volgende verstaan:

 

> Toilet

> Luxe stoelen

> Airconditioning

> CD/DVD-speler

> Koffiebar

> Koelkast

> Muziekinstallatie

> Microfoon

 

Groepen waarvoor wij regelmatig rijden zijn schoolreisjes, orkestgroepen, personeelsuitjes, beursbezoeken en vakantiereizen. Wij halen u en uw gezelschap op in Rotterdam, waar u maar wilt, en gaan op weg!

 

Daarnaast organiseren wij ook diverse reizen. Hiervoor kunt u uzelf individueel of met meerdere personen opgeven. Zo bieden wij verschillende dagtochten naar steden aan, maar ook meerdaagse reizen door Europa. Bekijk ons actuele aanbod op deze pagina.

 

 

Bekijk het reisaanbod

 

 

Keurmerk touringcar Rotterdam

Sinds 2010 is Nooteboom Tours aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, ofwel de SKTB. Dit keurmerk controleert de strenge eisen om de kwaliteit van de touringcars en arbeidsomstandigheden van de chauffeurs te waarborgen. Zo moet de chauffeur over alle vereiste diploma’s beschikken, voldoende ervaring hebben en de rij- en rusttijd naleven.

 

Wij zorgen ervoor dat uw schoolreisje, vakantie of dagje uit een succes wordt. Onze touringcar Rotterdam service haalt u op, op de aangegeven plek en zo vervolgen wij onze reis. Voor vragen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

 

 

Neem contact op