Londen

Londen is al jaren een populaire bestemming voor een meerdaagse reis.

 

Een bezoek aan Londen hoort echt thuis in het rijtje “daar moet je zijn geweest”. Naast de vele bezienswaardigheden is Londen een geweldige internationale stad. Naast de Big Ben en de Tower Bridge barst Londen van de cultuur. Het chique West-Londen, het oude Londen in het Westen en natuurlijk de hoge kantoorgebouwen in het Centrum. Maak van Londen de unieke belevenis!

 

Voorbeeldprogramma:

dag 1     Vertrek vanuit Nederland via Calais naar Engeland. Na het prachtige beeld van de White Cliffs of Dover rijden we verder naar het centrum van Londen.

 

dag 2     Vandaag maken we een wandeling door Londen. Uiteraard te beginnen bij Buckingham Palace waarna we via St. James Park en Trafalgar Square richting Downing Street 10 lopen. Hierna is de Big Ben al bijna te zien en is ook de Londen Eye niet te missen. In de middag is er de mogelijkheid om andere bezienswaardigheden te bezoeken; denk hierbij aan de Piccadilly Circus of Leicester square

 

dag 3     Vandaag maken we een boottocht over de Thames; bekijk Londen eens vanaf het water. Hierna is er vrije tijd om nog lekker te shoppen op Oxford Street

 

dag 4    Na het ontbijt vertrekken we weer terug naar Nederland

 

Uiteraard is alles in Londen qua programma mogelijk, en denken we graag met je mee om de reis zo perfect mogelijk te maken!