Touringcar verhuur

Binnenkort eropuit met familie, vrienden of een schoolklas en wilt u voorzien zijn van gemak en comfort? Bij Nooteboom Tours vindt u een ruime keuze aan touringcars. Geschikt voor kleine tot grote groepen voor allerlei activiteiten. Nooteboom Tours touringcar verhuur werkt snel en is betaalbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul het offerteformulier in!

010 – 434 12 20
info@nooteboomtours.nl

 

Vraag een offerte aan

 

Reizen met de touringcar

Nooteboom Tours zorgt goed voor haar gasten. Iedereen reist zonder zorgen en is voorzien van al het wenselijke comfort. De gemiddelde klantbeoordeling is dan ook een 8,8. Touringcar verhuur is daarin een uitstekende optie voor een grote variatie aan groepsactiviteiten. Denk hierbij aan:

? Meerdaagse reizen
? Bedrijfsuitjes
? Schoolreizen
? Vakanties
? Evenementen
? Transfer van en naar vliegvelden

Een touringcar huren is beter voor het milieu

Nooteboom Tours investeert jaarlijks in nieuwe touringcars. Hiermee blijft het wagenpark jong, up-to-date en van kwaliteit. Belangrijker is dat nieuwe touringcars over milieuvriendelijkere motoren beschikken. Daarbij is het vervoer per bus per definitie al duurzaam. Omdat je meerdere mensen tegelijk in één voertuig vervoert.

Ook het onderhoud aan onze autobussen wordt uitgevoerd door gekwalificeerde merkdealers. Daarnaast wordt het schoon maken en houden van de touringcars professioneel uitgevoerd waarbij verspilling van water en schoonmaakproducten beperkt wordt.

 

Ik wil schoon reizen!

Uw veiligheid staat voorop

De veiligheid van onze passagiers staat voorop. Dit begint bij de aanschaf van het juiste merk touringcar. Daarom bestaat het wagenpark uit merken als Volvo, Van Hool en Mercedes. Drie leveranciers die bekend staan om hun veilige en luxe voertuigen. Daarnaast werken we alleen met vakkundige chauffeurs, die ieder jaar getraind en bijgeschoold worden.

 

Touringcar verhuur

Bij Nooteboom Tours bent u aan het juiste adres. Wilt u zonder zorgen, comfortabel, verantwoord en veilig reizen? Dan kunt u ons op werkdagen van 08:00 tot 17:15 altijd telefonisch bereiken op 010 – 434 12 20.
Uiteraard kunt u ook 24/7 ons formulier invullen voor offerte aanvragen.

 

Vraag een offerte aan

 

Wilt u liever persoonlijk contact hebben? Dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor. De deur is open en de koffie staat klaar!