Touringcarverhuur

Nooteboom Tours biedt een ruime keuze aan touringcars en bussen. Van kleine tot grote touringcar huren voor een korte excursie of dagtocht. Maar ook voor een meerdaagse reis, personeelsvervoer, bedrijfsuitje, schoolreis, vakantie, evenement en transfer van en naar een vliegveld kunt u bij ons terecht. Nooteboom Tours werkt snel en is betaalbaar. Neem vrijblijvend telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken: (010) 434 1220 of vul het offerteformulier in.

 

Reizen per touringcar is beter voor het milieu

Nooteboom Tours investeert jaarlijks in nieuwe touringcars en houdt hiermee het wagenpark jong en up-to-date. Belangrijker nog is dat nieuwe touringcars beschikken over een milieuvriendelijke motor met een enorme CO2 reductie. Het vervoer per bus is per definitie duurzaam, omdat je meerdere mensen tegelijk in één voertuig vervoert. De CO2-uitstoot per persoon is daardoor erg laag. Veel lager dan wanneer al deze personen met een eigen auto reizen. Ook het onderhoud aan onze autobussen wordt uitgevoerd door gekwalificeerde merkdealers, die aan alle voorschriften voldoen. Daarnaast wordt het schoon maken en houden van de touringcars professioneel uitgevoerd waarmee de verspilling van water en schoonmaakproducten tot een minimum wordt beperkt.

Veiligheid voor onze klanten vinden we belangrijk

De veiligheid van onze passagiers staat voorop. Dit begint al met de aanschaf van het juiste merk touringcar. Het wagenpark bestaat uit de merken Volvo, VanHool en Mercedes. Drie leveranciers die bekend staan om hun veilige en luxe voertuigen. Daarnaast werken we alleen met vakkundige chauffeurs, die ieder jaar getraind en bijgeschoold worden.

Direct contact opnemen

U kunt ons op werkdagen van 08:00 tot 17:15 altijd telefonisch bereiken op (010) 434 1220. Wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u ook altijd bij ons kantoor binnenstappen. De deur staat open en de koffie staat klaar.

 

Offerte aanvragen