Touringcars huren

Op zoek naar busverhuur in Rotterdam, Den Haag, het Westland of omgeving? Nooteboom Tours biedt uitstekende mogelijkheden om touringcars te huren. De luxe touringcars van Nooteboom Tours zijn dagelijks op weg voor onze klanten: scholen, families, bedrijven, verenigingen en vele andere groepen.

De mogelijkheden voor het huren van een touringbus zijn groots: van een simpele transfer tot een geheel verzorgde dag en van een schoolreisje naar de Efteling tot een meerdaagse reis naar Oostenrijk. Wij werken voornamelijk voor klanten rondom Rotterdam, Den Haag en het Westland. Een touringcar in Delft, een touringcar in Rotterdam of Den Haag, het is allemaal mogelijk.

Een veilige touringbus huren

Onze chauffeurs beschikken vanzelfsprekend over een grote kennis van het wegennet. Daarnaast kunt u van hen een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling verwachten. Even helpen bij het instappen voor de oudere passagier en het controleren van de gordels bij de jongere, onze chauffeurs ontgaat niets. Wie ervoor kiest bij Nooteboom Tours een touringbus te huren, hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een touringcar of een bus huren met chauffeur? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het online formulier.