Het wagenpark van ons touringcarbedrijf bestaat uit luxe bussen en touringcars. De voertuigen worden professioneel onderhouden en voldoen aan de nieuwste milieu- en veiligheidseisen. We zijn adequaat verzekerd zodat je er altijd vanuit kunt gaan dat de reis veilig, professioneel en duurzaam wordt uitgevoerd.

 

Voor kleinere gezelschappen bieden onze minibussen een ideale uitkomst. Een minibus biedt plaats aan maximaal 20 personen en is voorzien van allerlei gemakken. Voor gezelschappen vanaf 21 personen bieden we verschillende luxe touringcars en bussen. De toerwagens zijn standaard voorzien van toilet, airconditioning, koffiebar en veiligheidsgordels op iedere zitplaats. Voor grote groepen bieden we een dubbeldekker met plek tot wel 90 personen. Ook voor passagiers die minder goed ter been zijn hebben we een passende oplossing: onze rolstoeltouringcar. Met deze liftbus worden rolstoelgebruikers moeiteloos omhoog getild en kunnen zo ook plaatsnemen in de touringcar.

 

Meer informatie over onze minibussen, touringcars en dubbeldekkers vind je via onderstaande knoppen. Een offerte aanvragen kan hier, we reageren doorgaans binnen 24 uur.

1-20 personen

Voor het vervoer van kleine gezelschappen zijn onze luxe minibussen uiterst geschikt. Met een luxe uitstraling zijn zij ook geschikt..

21-29 personen

Voor groepen tot maximaal 29 personen, bieden wij onze luxe miditouringcar aanbieden. Van alle gemakken voorzien en geschikt voor kleinere..

30-50 personen

De ‘standaard’ touringcar. Een alleskunner voorzien van vele gemakken en luxe. Biedt de reiziger comfortabele zitplaatsen en diverse voorzieningen voor..

51-62 personen

Onze luxe 62-persoonstouringcars zijn prachtige reiswagens voor het vervoer over zowel lange als korte afstanden. De voertuigen beschikken standaard over..

Dubbeldekker

Voor de écht grote groepen kun je bij ons terecht voor een luxe dubbeldeksbus. Deze touringcars kun je huren voor..

Rolstoeltouringcar

Met onze rolstoeltouringcar kunnen personen die aan een rolstoel gebonden zijn zonder problemen meereizen.   Aan de zijkant van de..

Elektrische touringcar

Ga duurzaam op reis met de eerste elektrische touringcar van Nederland! De elektrisch aangedreven bus is een combinatie van een..