• Home
  •  / 
  • Touringcar Verhuur
/

Een modern wagenpark

Het wagenpark van ons touringcarbedrijf bestaat uit luxe bussen en touringcars. De voertuigen worden professioneel onderhouden en voldoen aan de nieuwste milieu- en veiligheidseisen. We zijn adequaat verzekerd zodat je er altijd vanuit kunt gaan dat de reis veilig, professioneel en duurzaam wordt uitgevoerd.

Voor kleinere gezelschappen bieden onze minibussen een ideale uitkomst. Een minibus biedt plaats aan maximaal 20 personen en is voorzien van allerlei gemakken. Voor gezelschappen vanaf 21 personen bieden we verschillende luxe touringcars en bussen. De toerwagens zijn standaard voorzien van toilet, airconditioning, koffiebar en veiligheidsgordels op iedere zitplaats. Voor grote groepen bieden we een dubbeldekker met plek tot wel 90 personen. Ook voor passagiers die minder goed ter been zijn hebben we een passende oplossing: onze rolstoeltouringcar. Met deze liftbus worden rolstoelgebruikers moeiteloos omhoog getild en kunnen zo ook plaatsnemen in de touringcar.

Onze touringcars

De elektrische touringcar

Ga duurzaam op reis met de eerste elektrische touringcar van Nederland! De elektrisch aangedreven bus is een combinatie van een ov-bus en een touringcar. Zo zijn alle 43 zitplaatsen van gordels voorzien en zijn er extra veiligheidssystemen geïmplementeerd. Ook zijn een geluidsinstallatie en gidsmicrofoon ingebouwd. Het duurzame vervoermiddel heeft een actieradius van 350 kilometer en wordt met name gebruikt voor lokale en regionale ritten. Voor het opladen wordt de energie gebruikt die is opgewekt met de zonnepanelen die op het dak van onze stalling en kantoren liggen. Uniek in Nederland!